Onze sponsors:
Queenparty Waalre>JenR-Event-Support
Queenparty Waalre>willems
 
 

Contact
Queenparty Waalre
Konigin Julianalaan 19
5582 JV Waalre
040-228 25 01
info@queenparty.nl

Queenparty Waalre>Waalre

Queenparty Waalre>Youtube

 

Queenparty Waalre>Lijn
Bestelformulier
Het heeft iets langer geduurd dan jullie van ons gewent zijn, maar het bestelformulier voor toegangskaarten voor de Queenparty Waalre van 17 maart 2018 staat inmiddels op de website. Het bestelformulier kun je hier vinden.
Queenparty Waalre>Lijn
Queenparty 17 maart 2018

Zaterdag 17 maart is het tijd voor de 23e Queenparty. En dit jaar op een splinternieuwe locatie, namelijk Het Huis van Waalre. Zoals jullie van ons gewend zijn openen we de deuren om 16.00 uur en starten we met een goed gevulde beurs waar mooie Queen-items te koop zijn. En nadat je de verzameling hebt uitgebreid en genoten hebt van een hapje en een drankje gaat de eerste band om 20.00 uur van start.

Status Quo Forever is de band die de avond gaat aftrappen. Met veel enthousiasme en gedrevenheid nemen zij je mee in het heerlijke muzikale repertoire van Status Quo. De bekende riffs van de band worden ten gehore gebracht en je wordt er helemaal in meegenomen.

Toen Queen in 1986 toerde was Status Quo hun voorprogramma. We zijn dan ook super trots om deze combinatie op de Queenparty neer te zetten. Al willen we er graag bij zeggen dat Status Quo Forever zeker geen voorprogramma genoemd mag worden. Ofwel, die avond wordt je verrast door twee bands, met ieder hun eigen muzikale spektakel. 

Miracle is de band die bij jullie bekend is. Zij hebben al meermalen een fantastisch optreden gegeven op de Queenparty. We zijn dan ook erg blij om de heren van Miracle ook in 2018 weer te verwelkomen. Zij zetten een ware Queenshow neer en zoals je van Miracle gewend bent, wordt het geen standaard setlist. Want het is een band die je blijft verrassen.

Wij zijn ervan overtuigd dat de Queenparty 2018 een succes wordt! Vele uren muziek, gezelligheid en een top-locatie, daar wil jij toch ook bij zijn? Voor slechts € 15,- ben jij verzekerd van een geweldige dag. Dat wil je toch niet missen?

Queenparty Waalre>Lijn

Een geslaagde editie van de 22e Queenparty Waalre.

Queenparty Waalre>MayQueen

De Queenparty Waalre is om 16:00 uur van start gegaan met een kleine, maar gezellige Queenbeurs waar de echte verzamelaar de mogelijkheid werd geboden zijn/haar verzameling verder uit te breiden of gewoon gezellig met ‘oude’ bekende bij te praten.

Het voorprogramma werd dit jaar verzorgt door de Nederlandse band The Streets uit Kerkdriel. In een daverende ander halfuur durende show voerde deze vierkoppige band de bezoekers langs de vele bekende rocknummers uit de muziekgeschiedenis. Vanuit het publiek waren er wat gemengde reacties omtrent de keuze voor een band die geen Queensongs in hun repertoire heeft, maar het merendeel van de reacties was positief.

Na een korte pauze was het de beurt aan MayQueen. Deze Queen Tribute Band uit Duitsland is door de jaren heen regelmatig te gast geweest op de Queenparty Waalre. Zij staan garant voor een wervelende show vol bekende en minder bekende Queennummers.

Na het liveprogramma konden de bezoekers nog nagenieten in de foyer tijdens de gezellige After Party.

De organisatie hoopt dat iedereen een leuke dag/avond heeft beleeft en dankt iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt en hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten op de Queenparty Waalre.

Queenparty Waalre>Lijn
 
Facebook Youtube