Onze sponsors:
Queenparty Waalre>Hazzo
Queenparty Waalre>JenR-Event-Support
Queenparty Waalre>willems
 
 

Contact
Queenparty Waalre
Trolliuslaan 7
5582 GM Waalre
040-223 10 20
info@queenparty.nl

Queenparty Waalre>Waalre

Queenparty Waalre>Youtube

 

Queenparty Waalre>Lijn

Een geslaagde editie van de 22e Queenparty Waalre.

Queenparty Waalre>MayQueen

De Queenparty Waalre is om 16:00 uur van start gegaan met een kleine, maar gezellige Queenbeurs waar de echte verzamelaar de mogelijkheid werd geboden zijn/haar verzameling verder uit te breiden of gewoon gezellig met ‘oude’ bekende bij te praten.

Het voorprogramma werd dit jaar verzorgt door de Nederlandse band The Streets uit Kerkdriel. In een daverende ander halfuur durende show voerde deze vierkoppige band de bezoekers langs de vele bekende rocknummers uit de muziekgeschiedenis. Vanuit het publiek waren er wat gemengde reacties omtrent de keuze voor een band die geen Queensongs in hun repertoire heeft, maar het merendeel van de reacties was positief.

Na een korte pauze was het de beurt aan MayQueen. Deze Queen Tribute Band uit Duitsland is door de jaren heen regelmatig te gast geweest op de Queenparty Waalre. Zij staan garant voor een wervelende show vol bekende en minder bekende Queennummers.

Na het liveprogramma konden de bezoekers nog nagenieten in de foyer tijdens de gezellige After Party.

De organisatie hoopt dat iedereen een leuke dag/avond heeft beleeft en dankt iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt en hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten op de Queenparty Waalre.

Queenparty Waalre>Lijn
Programma:

16:00 uur Aanvan Queenbeurs
19:00 uur zaal open
19:30 uur Optreden The Streets
22:00 uur Optreden MayQueen
24:00 uur Afterparty

Queenparty Waalre>Lijn
Voorprogramma Queenparty Waalre 2017
Queenparty Waalre>The Streets

Voor het voorprogramma van de Queenparty Waalre van 18 maart 2017 heeft de organisatie besloten om eens een band te contracteren die geen Queenmuziek ten gehore brengt. Doormiddel van deze keuze willen wij meer het concert concept naar voren brengen, want tijdens een concert wijkt het muzikale programma immers ook af van de hoofdact. Als voorwaarde hebben wij wel gesteld dat er een Rockband in het voorprogramma moet staan.

Het voorprogramma van de Queenparty Waalre wordt dit jaar verzorgd door Rock Coverband The Streets uit Kerkdriel. Deze enthousiaste en kwalitatief goede Rock Coverband, is met hun repertoire bestaande uit voor iedereen herkenbare rocknummers van o.a. Metallica, Pearl Jam, The Doors, Muse, Cult, Police, Guns 'n Roses, etc. een uitstekende aanvulling op het muzikale programma van de Queenparty Waalre.

Door de jaren heen heeft The Streets vele optredens verzorgd in binnen- en buitenland, hebben zij in het voorprogramma gestaan van de Dijk en hebben zij succesvol meegedaan met Clash of The Coverbands, waar zij in seizoen 2016/2017 via de voorrondes als vakjurywinnaar en vervolgens 2x publiekswinnaar in de Benelux Semi-Finals uit zijn gekomen.

Queenparty Waalre>Lijn
Hoofdprogramma Queenparty Waalre 2017
Queenparty Waalre>MayQueen

Als hoofdact tijdens de Queenparty Waalre van 18 maart 2017 hebben wij een bij vele bekende en door de Queenparty Waalre organisatie, zeer gewaardeerde band staan. Niemand minder dan de uit Duitsland afkomstige Queen Tribute band MayQueen staat op het podium. Deze energieke band brengt het publiek in een wervelende twee uur durende show de mooiste en beste nummers van Queen ten gehore. Zij dragen daarmee bij aan een geweldige muzikale avond.

Queenparty Waalre>Lijn
Kaartverkoop Queenparty Waalre

De kaartverkoop voor de Queenparty Waalre van 18 maart 2017 is op 1 januari 2017 van start gegaan. De toegangskaarten kosten € 17,50 in de voorverkoop en zijn te bestellen via website. Het bestelformulier kun je hier vinden.

Queenparty Waalre>Lijn
Rock Battle gaat niet door!

Queenparty Waalre>Rock Battle

De organisatie van de Queenparty Waalre heeft dit jaar een Rock Battle willen organiseren. De hoofdprijs van de Rock Battle zou een optreden zijn in het voorprogramma van de Queenparty Waalre op 18 maart 2017. Helaas zijn er de afgelopen weken een aantal bands geweest die hun deelname aan de Rock Battle hebben moeten afzeggen. Hierdoor zijn er niet voldoende bands beschikbaar voor de Rock Battle en heeft de organisatie moeten besluiten de Rock Battle te annuleren. De Queenparty Waalre op 18 maart 2017 gaat uiteraard wel door.

Queenparty Waalre>Lijn
Queenparty Waalre Rock Battle
Queenparty Waalre>Band Battle

Speel jij in een (beginnende) band dan ben je wellicht hier in geïnteresseerd!

In aanloop van de jaarlijkse Queenparty Waalre organiseren wij voor de editie  2017 een Rock Battle. Daarvoor zijn wij op zoek naar (beginnende) bands die een muzikale uitdaging met andere bands aan willen gaan.

De hoofdprijs? Een betaald optreden!

De Rock Battle:
De Rock Battle is een wedstrijd voor (beginnende) bands in het genre pop/rockmuziek, en vindt plaats op 10 december 2016 in de theaterzaal van activiteitencentrum ’t Hazzo te Waalre.

Wat verwachten wij van de band:

  • Deelname is voor bands in het pop/rock genre.
  • Tijdens de wedstrijd mag jouw band ons in een halfuur tot maximaal 45 minuten overtuigen.
  • Je mag je eigen repertoire spelen, maar dient aangevuld te zijn met tenminste twee Queennummers, die dan weer op geheel eigen wijze mogen worden uitgevoerd.

Wat krijg je van ons:

  • Een groot podium
  • Professioneel licht en geluid inclusief een technische crew
  • Publiciteit
  • De winnaar krijgt een betaald optreden van een uur/anderhalf uur tijdens de Queenparty Waalre van 18 maart 2017

Interesse gewekt? Meld je dan aan via info@queenparty.nl voor 30 september 2016.

Aanmelden met:

  • Naam van de band inclusief contactgegevens
  • (Een link naar) Demomateriaal

Uit de aanmeldingen wordt door de Queenparty Waalre een selectie gemaakt.

Organisatie Queenparty Waalre
We Will Rock You!

Queenparty Waalre>Lijn
 
Facebook Youtube Hazzo